Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://hdl.handle.net/123456789/14084
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМендела, Ірина Ярославівна-
dc.contributor.authorШухтіна, Софія Володимирівна-
dc.date.accessioned2022-12-08T12:05:20Z-
dc.date.available2022-12-08T12:05:20Z-
dc.date.issued2022-12-06-
dc.identifier.citationМендела І., Шухтіна С. Особливості закладів формату «QUICK SERVICE RESTAURANT». Готельно-ресторанний бізнес і курортна справа України : Матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції «Готельно-ресторанний бізнес і курортна справа України» (Івано-Франківськ, 6 грудня 2022 р.) / Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника / гол. редкол. – проф. Володимир Клапчук. Івано-Франківськ, 2022. С. 194-196.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/14084-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.titleОсобливості закладів формату «QUICK SERVICE RESTAURANT»uk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті та тези (ФТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Книга_конференція_2022.pdf6.12 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.