Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/13718Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Дзумедзей, Роман Олексійович | - |
| dc.contributor.author | Никируй, Любомир Іванович | - |
| dc.contributor.author | Бандура, Юлія Володимирівна | - |
| dc.contributor.author | Гевак, Тетяна Петрівна | - |
| dc.date.accessioned | 2022-11-23T14:03:59Z | - |
| dc.date.available | 2022-11-23T14:03:59Z | - |
| dc.date.issued | 2012 | - |
| dc.identifier.citation | Дзумедзей Р. О. Термоелектрика легованих кристалів PbTe:Bi(Sb) у широкому температурному інтервалі / Р. О. Дзумедзей, Л. І. Никируй, Ю. В. Бандура, Т. П. Гевак // Фізика і хімія твердого тіла. - 2012. - Т. 13. - № 1. - С. 230-233. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/13718 | - |
| dc.description.abstract | Розраховано термоелектричні коефіцієнти для PbTe:Sb та PbTe:Ві у температурному інтервалі (77- 800) К. Встановлено характер поведінки безрозмірної термоелектричної добротності залежно від вмісту домішки ((1, 1.5 та 2) ат. % Sb і (0.25, 0.5, 1 та 2) ат. % Ві). Проведено порівняльний аналіз впливу легуючих домішок (Sb, Bi) фіксованого вмісту на безрозмірну термоелектричну добротність кристалічного плюмбум телуриду. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
| dc.publisher | ДНВЗ "Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника" | uk_UA |
| dc.subject | телурид свинцю | uk_UA |
| dc.subject | термоелектричні коефіцієнти | uk_UA |
| dc.subject | термоелектрична добротність | uk_UA |
| dc.subject | легування | uk_UA |
| dc.title | Термоелектрика легованих кристалів PbTe:Bi(Sb) у широкому температурному інтервалі | uk_UA |
| dc.title.alternative | Thermoelectricity of Doped Crystals PbTe:Bi(Sb) in a Wide Temperature Range | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Т. 13, № 1 | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| !1301-38.pdf | 149.96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.