Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/13397Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Буждиган, Христина Василівна | - |
| dc.contributor.author | Курта, Сергій Андрійович | - |
| dc.date.accessioned | 2022-11-15T10:06:25Z | - |
| dc.date.available | 2022-11-15T10:06:25Z | - |
| dc.date.issued | 2016 | - |
| dc.identifier.citation | Буждиган Х. В., Курта С. А. Виділення ароматних речовин з кави методом відгонки з водяною парою // Вісник Прикарпатського університету. Серія: Хімія. – 2016. – Вип. 20. – C. 44 – 51. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/13397 | - |
| dc.description.abstract | Описано методику та результати дослідження методів виділення та аналізу ароматних речовин з кави різних сортів шляхом перегонки з водяною парою та з етиловим спиртом різної концентрації. Приведені параметри та устаткування технологічного процесу виділення кавових ароматів із спеціально підготовлених обсмажених, подрібнених та екстрагованих і перегнаних з водяною парою сортів кави Арабіка та Робуста. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
| dc.publisher | Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника | uk_UA |
| dc.subject | кава | uk_UA |
| dc.subject | зерна | uk_UA |
| dc.subject | обсмажування | uk_UA |
| dc.subject | подрібнення | uk_UA |
| dc.subject | екстракція | uk_UA |
| dc.subject | водяна пара | uk_UA |
| dc.subject | ароматичні речовини | uk_UA |
| dc.subject | аналіз | uk_UA |
| dc.subject | показник заломлення | uk_UA |
| dc.subject | оптична густина | uk_UA |
| dc.subject | сухий залишок | uk_UA |
| dc.title | Виділення ароматних речовин з кави методом відгонки з водяною парою | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Appears in Collections: | № 20 | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Х.В. Буждиган, С.А. Курта С.44-51.pdf | 550.2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.