Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://hdl.handle.net/123456789/11879
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКлапчук, Володимир Михайлович-
dc.date.accessioned2022-01-24T07:01:56Z-
dc.date.available2022-01-24T07:01:56Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationГотельно-ресторанна справа : Силабуси : Навчально-методичний посібник / За заг. ред. проф. В.М. Клапчука / Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. 280 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/11879-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.titleГотельно-ресторанна справа : Силабусиuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали (ФТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Готельно_ресторанна_справа_Силабуси_посібник_2022.pdf3.98 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.