Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://hdl.handle.net/123456789/11297
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКохан, Ірина Василівна-
dc.contributor.authorЧигура, Віталія Степанівна-
dc.date.accessioned2021-12-01T09:20:13Z-
dc.date.available2021-12-01T09:20:13Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationКохан І. В., Чигура В. С. Методичні аспекти управління ризиками банківського споживчого кредитування в Україні // Вісник Прикарпатського університету. Серія: Економіка. - 2018. - № 13. - С. 226-233.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/11297-
dc.description.abstractУ статті досліджено теоретико-методичні засади оцінки ризиків портфеля споживчих позик банківських установ та методів управління ризиками споживчого кредитування в Україні. Проведено аналіз динаміки і структури споживчих позик вітчизняних банків та оцінка ризиків портфеля споживчих позик банку. Обґрунтовано практичні підходи до використання банківськими установами сек’юритизації споживчих кредитів за традиційною схемою, що дозволить банкам розширити ресурсну базу та здійснити диверсифікацію кредитних ризиків у процесі споживчого кредитування. Запропоновані підходи до формування організаційної структури управління процесом споживчого кредитування в банку.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДВНЗ "Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника"uk_UA
dc.subjectспоживче кредитуванняuk_UA
dc.subjectкредитний ризикuk_UA
dc.subjectринок споживчого кредитуванняuk_UA
dc.subjectінноваційна стратегія банківuk_UA
dc.subjectуправління кредитним ризикомuk_UA
dc.subjectефективність кредитної діяльності банкуuk_UA
dc.titleМетодичні аспекти управління ризиками банківського споживчого кредитування в Україніuk_UA
dc.title.alternativeMethodical aspects of risk management of banking consumer loan in Ukraineuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:№ 13

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кохан І. В., Чигура В. С.pdf754.14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.